Abstinență sau educație sexuală

Abstinență sau educație sexuală

Există la ora actuală o bătălie între susținătorii orei de educație sexuală și cei ai abstinenței sexuale până la căsătorie. Fiecare dintre cele două tabere își strigă oful și caută să explice de ce nu este bine ca elevilor să li se prezinte opțiunea celeilalte tabere.

Revoluție și contra-revoluție sexuală

În această revoluție și contra-revoluție sexuală am citit un articol pe fb, al unei adolescente de 17 ani, care înfiera cu mânie proletară tot ceea ce însemna contracepție: prezervativ, pilule, avort. Cred că, dacă ar fi putut, ar fi înfierat și metoda calendarului. Se întreba retoric de ce nu li se spune adolescenților de riscul folosirii prezervativului (că acesta nu protejează 100% cum susțin unii), de ce nu le se explică adolescentelor și femeilor riscul folosirii anti concepționalelor (că se pot îngrășa și/sau rămâne infertile), de ce nu li se explică femeilor riscul avortului (infertilitate, depresie, suicid, etc).

După ea principalii vinovați în toată această emancipare sexuală sunt părinții. Unde au fost domnule părinții când frumoasa și suava domniță cădea pradă vrăjilor lui Făt Frumos? De ce părinții când află că suava prințesă este însărcinată o duc direct la ginecolog și cer să i se facă avort? De ce? De ce? De ce?

Răspunsurile la întrebarea de ce se duc să facă avort sunt mult mai simple și sfidează, poate, orice logică și pot suna cam așa: uite așa de aia! sau: ce ai făcut nenorocit-o, cine te mai ia de nevastă? sau: sau vă las pe dumneavoastră să mai găsiți 1001 motive pentru care se duc și avortează adolescentele și femeile – le puteți trece în comentarii :).

Întrebarea adevărată care nu se pune sau dacă se pune este repede și adânc îngropată în subconștient, pentru liniștea lor (a părinților), este: De ce părinții nu le-au explicat că: puța nu-i păpușă?

Totuși eu mă întreb: în această eră a informației când numai dacă nu vrei nu găsești informații – ce-i drept mai mult sau mai puțin avizate – despre tot ce ține de sex, ce le-a împiedicat pe tinerele domnițe care se jucau cu puța să se documenteze? Cred că răspunsul este mai simplu decât ne imaginăm și iarăși poate sfida orice logică: nu s-a studiat în clasă și mai ales nu s-a dat teză – lucrare de control,  etc – la și despre acest subiect. Și iarăși mai cred că o astfel de oră ar avea o prezență ridicată… 🙂

Abstinență sexuală?

Adepții abstinenței pot țipa fericiți: uite-l, uite-l cum susține desfrâul, curvia și preacurvia. Numai ducând o viață plină de virtute și de abstinență până la căsătorie vor evita… Întrebarea mea este: vor evita ce? Sarcina nedorită? Boala cu transmitere sexuală? Avortul? Fetele și băieții vor fi ”virgini” în noaptea nunții? Sunt destui tineri care în dorința de a se păstra ”virgini” ajung să practice sexul oral sau sexul anal ca substitut al sexului genital și nu este un fapt cules din revistele occidentale. Personal am primit o declarație a unei domnișoare, care se declara virgină și în același timp practica sexul anal, și spunea că a ales acest tip de sex din considerente religioase (domnișoara în cauză avea 22-23 de ani și cred că urmase orele de religie din școală). Sau mărturia unui domn căreia prietena, de la 25 de ani, îi oferea sex oral, pentru că nu-i așa: vroia să rămână virgină!

Și totuși ce este de făcut? Cum să împaci și capra și varza fără să te mănânce lupul? S-ar părea că adepții altei religii au găsit rezolvarea: circumcizia!

Nu săriți în sus că nu este vorba de circumcizia masculină, este vorba de cea feminină pentru că nu-i așa ea (femeia) e ochiul dracului și trebuie pedepsită, decăzută din drepturi și eventual tratată ca un animal. Nu știți ce e aceea circumcizie feminină? Puteți urmări aici un documentar despre această practică. Iar aici și aici puteți citi despre ce presupune această practică.  Una dintre cele mai severe tipuri de excizie este infibularea sau circumcizia faraonică  și constă din excizia clitorisului, labiilor mici și părților interne ale labiilor mari urmând apoi ca acele două părți laterale ale vulvei să fie cusute, până ce se cicatrizează. Este lăsat un orificiu foarte mic pentru a se permite scurgerea urinei sau a sângelui menstrual. Următorul paragraf este luat de aici.

Circumcizia potenţează emoţiile, fetele circumcise îşi controlează mai bine poftele sexuale. În plus, ne ajută să urinăm mai uşor şi se reduce mirosul neplăcut”, susţine Hdjella, o profesoară de 57 de ani, care supervizează circumcizii în Bandung, al treilea oraş al Indoneziei.

Nu mai contează că le mutilezi pe viață, contează că le faci ”sclave” care-și controlează sexualitatea – asta dacă o mai au. Dar nu trebuie să uităm lucrul cel mai important: rămân virgine până la nuntă, iar Făt Frumos va găsi o puță mutilată, dar intactă.

Deși Coranul nu spune să se facă așa ceva (și nici Biblia) cam asta se întâmplă când niște lideri religioși se prostesc la cap și vor să controleze ființa umană, pentru că nu este vorba decât despre un control ordinar al omului în numele unei divinități.

Bine, dar aceia de prin țările africane sunt cam primitivi veți spune, și aceasta nu se aplică la noi unde suntem mai evoluați, mai cultivați, mai educați… Cât de evoluați, educați, cultivați? Urmăriți aici. Nu la noi nu se aplică… la noi se aplică doar sexul oral, anal pentru a rămâne virgină și avortul pentru a scăpa de rodul (sau prostia) dragostei.

Ce e de făcut: abstinență sau educație sexuală?

O parere despre “Abstinență sau educație sexuală

  1. Iubirea este iubire… nu este poligama, monogama sau de orice alta natura. Cat despre deviatiile sexuale care au aparut in lume, sunt tocmai din cauza religiei. Vezi preotii catolici mari homosexuali si pedofili, lucru intalnit si pe la manastiri si de alta confesiune… astea nefiind decat consecintele unor principii (prejudeacati) nesanatoase de inebunit lumea. Iubirea este iubire si nu se face cu mintea cum ne-au invatat religiile inventate cu un singur scop… acela de subjuga omenirea si de a face jocurile politicienilor si oamenilor bogati. Oricum in cautare nu exista iubire, ci doar dorinta de a te hranii din cineva. Cam asta are loc si in relatia in doi de fapt. Pentru desfranarea din decalog exista doua variante continenta sau abstinenta alfel se pierde vitalitatea. Dar ce este si cu oamenii astia care interpreteaza. http://voceinterior.blogspot.ro/search/label/Continenta%20sexuala%20si%20agat%C3%A2r%C8%99ii

Lasa un comentariu

Social Media
Ascunde