Am făcut-o și eu în tren și a fost super!!!

Voi unde o faceți?

12

Am citit și m-am amuzat de articolul ”Locuri unde am făcut-o”. Pentru unii, cred că pentru cei mai mulți, titlul articolului duce cu gândul la locuri unde autoarea articolului a făcut dragoste sau sex.

E amuzant să vezi pe unde a făcut-o autoarea. Sunt locații în care un om care se înscrie în normalitate sau care se consideră normal nu ar face-o. Nu ar face sex sau dragoste. Totuși autoarea a făcut, ce a făcut? A citit cărți, da, articolul se referă la locuri unde autoarea a stat cu o carte în mână și a citit, doar atât, a citit.

Amuzat de titlul articolului și de faptul că trebuia să-l citești până spre final pentru ați da seama ce a făcut și unde a făcut, i-am dat share pe pagina de facebook/cartefanteziierotice. Ei bine ce a urmat a întrecut oarecum așteptările mele. Puteți vedea în fotografia de mai jos rezultatele.

Capture 13

Ce m-a mirat, de fapt nu știu de ce mă mai mir, cred că, de fapt, ar trebui să mă minunez sunt cei doi care au dat ascunde postarea și cel care a dat ascunde toate postările. Nu mă așteptam ca o asemena postare să primească un feedback negativ. Probabil faptul că a fost pus pe o pagină care are ca subiect sexul îi face să nu citească și să dea ”ascunde” din start.

Și fiindcă titlul articolului vine de la un comentariu de pe pagină m-am gândit că ar fi interesant să știți care este locația preferată unde o fac românii (și de data asta nu este vorba de citit cărți). Datele au fost publicate în cartea ”Fantezii și comportamente sexuale la români”. Enjoy!!!

Locația preferată O6

”Un tip şi-o tipă la cinematograf, în ultimul rând, filmul prost, întuneric, se giugiuleau. La un moment dat, tipul se încălzeşte rău. Începe s-o întrebe pe fată:

– Ia spune, mă, ai cui sunt ochii ăştia frumoşi?

– Ai tăi, dragă, ştii foarte bine…

– Da’ gura asta asta roşie, plină, senzuală, a cui e?

– A ta, dragă, ştii foarte bine, da’ lasă asta acuma, suntem la film, ne aude lumea…

Tipul nu se lăsă, că-l luase flama… Îi băgă o mână sub tricou.

– Da’ sânii ăştia meseriaşi, rotunzi, tari, ia spune, ai cui sunt?

– Ai tăi, da’ taci dracului din gură, termină acuma, ne aude lumea.

– Mergem pe urmă acasă şi facem ce vrei tu, acuma potoleşte-te!

Tipul, nimic, tot mai excitat… Îi băgă mâna sub fustă…

– Da’ păsărica asta a cui e?

Tipa, atinsă la punctul sensibil, ce dracu’ să mai zică?

– A cui e păsărica asta? Spune?

Tipa, nimic…

– Păsărica asta a cui e? Vreau să ştiu!

La care o voce din sală:

– Aprindeţi, dom’le, lumina, că a găsit unul o păsărică şi nu ştie a cui e!”

Analiza datelor s-a efectuat pe grupul de respondenți care au completat itemul 14 – Prima locație preferată pentru sex – a  chestionarului.

Deși nu dă sursa cercetării, și se ascunde sub sintagma ”un studiu recent”, aceleași reviste on-line prezintă ”locații perfecte pentru momentele sexy”. Procentele pe care le prezintă mă duc cu gândul mai mult la manipulare decât la o cercetare serioasă. Conform acelor studii: 34% preferă alt dormitor decât cel personal; 37% apreciază sexul în cort; 42% se dezlănțuie în parc; 48% consideră că masa din bucătărie e mai bună decât patul; 49% preferă pădurea și cântatul păsărelelor; 54% preferă piscina sau orice loc cu apă; 65% fac sex în patul copilăriei; 80% în mașină; 82% la duș sau în cadă. Privind procentele aruncate de autorul articolului nu pot decât să mă întreb din ce țară sunt respondenții, pentru că sigur din România nu sunt. Cred că studiul este de luat de aiurea, deoarece dacă în România 54% din populație ar avea piscină sau măcar un jacuzzi cursul leu-euro ar fi de cel puțin 1:1…

 Grafic 15. Ilustrarea distribuției respondenților la itemul 11

Capture 14

În studiul de față din totalul de 226 de respondenți 177 au răspuns (78,32%), bărbați: din 50 – 40 au răspuns (80,00%), iar femei din 176 – 137 au răspuns (77,84%).

Din analiza tabelului de frecvență (Anexa 10), pentru toți respondenți, reiese următoare  clasare a locațiilor preferate pentru actul sexual: pat – 39,68% , dormitor – 26,46%, acasă – 20,11%, natură – 7,94%, hotel – 2,65

Grafic 16. Locații preferate: total, bărbați, femei

Capture 15

În funcție de gen clasamentul nu se schimbă, cele 5 poziții rămân aceleași, dar procentele de preferință variază mult, la unele dintre ele existând chiar și o diferență de aproape  9 puncte procentuale.

Un aspect care apare la răspunsurile la acest item este legat de ”confuzia” dintre locație ca loc din casă pentru coit și locul de pe corp: clitorisul, vaginul, zona genitală sau poziția de coit: în picioare, lipit de perete. Această confuzie poate fi explicată doar printr-o lacună educațională sau o confuzie, dar e puțin probabil deoarece ca și nivel educațional majoritatea respondenților sunt cu cel puțin studii medii. O altă explicație poate fi dată de stresul datorat modului de aplicare (grupul public) care a fost perceput ca foarte mare încât a blocat orice alt răspuns.

Concluzia este că românii preferă patul! 🙂

Lasa un comentariu

Social Media
Ascunde