Când bați cuie!!!

spike-shoes

 Un părinte a dorit săși protejeze fiica de pericolele vieții.Când a venit timpul și ea s-a transformat într-o adevărată floare a frumuseții, a luat-o deoparte și i-a povestit despre josnicia și răutatea lumii, zicându-i:

„Draga mea fiică ține minte ce îți spun: toți bărbații vor un singur lucru. Bărbații sunt vicleni. Te atrag în cursă de câte ori pot. Tu nu realizezi cum te afunzi din ce în e mai mult în mlaștina dorințelor lor. Îți voi arăta calea nefericirii. La început, bărbatul găsește că ai cele mai frumoase trăsături și te admiră. Apoi, el te invită să ieși cu el. Apoi, treceți pe lângă casa lui și el menționează că vrea săși ia haina.Te întreabă dacă nu ai vrea să vii în casă cu el. Sus, el te invita să iei loc și îți oferă un ceai. Amândoi ascultați muzica, și, când este momentul potrivit, el brusc sare pe tine. Astfel tu ești violată, noi suntem violați, mama ta și cu mine. Familia noastră este violată și s-a dus buna noastră reputație.”

Fiica a pus vorbele tatălui la inimă. După un timp, ea a venit la tatăl ei, a zâmbit cu mândrie și l-a întrebat:

bati-cuie

„Tată ești profet? Cum ai știut că o să se întâmple toate astea? A fost exact cum mi-ai spus tu. Mai întâi mi-a admirat frumusețea. Apoi mi-a cerut ies cu el. Din întâmplare am trecut pe lângă casa lui. Aici, bietul om a observat că și-a uitat haina. Și, ca să nu rămân singură, m-a invitat în apartamentul său. Așa cum cer bunele maniere, mi-a oferit un ceai și a luminat atmosfera cu muzică frumoasă. În acel moment mi-am amintit de cuvintele tale și am știut exact ce avea să se întâmple. Dar, vezi, sunt demnă să fiu fiica ta. Când am simțit că este momentul potrivit, am sărit eu însumi pe el și l-am violat, i-am violat părinții, familia, buna sa reputație și stima sa de sine!”

O parere despre “Când bați cuie!!!

Lasa un comentariu

Social Media
Ascunde