Când sexul bate filmul – studiu de caz

11822911_1092528184100033_5643400535507594322_o

Prin peregrinările mele pe diverse portaluri şi site-uri am dat de povestea de mai jos. Singura mea intervenţie s-a rezumat la a pune diacritice şi a mai face mici corecturi. Probabil prin ce trece sau a trecut autorul au mai trecut mulţi bărbaţi şi multe femei. Vă las să vă delectaţi cu povestea în cauză, întrebările sunt la final.

Începutul

Sunt căsătorit din 2004 cu C. Ne cunoaştem de 16 ani (1997). Timp de 4ani, 1997-2001, am avut o relaţie de prietenie, fără nici o implicare sexuală. Doar săruturi şi mângâieri. Am fost primul ei prieten. Soţia mea era o femeie foarte, foarte timida, pudică, cu concepţia de a fi virgină în noaptea nunţii. Nu am comentat prea mult despre dorinţa ei şi am respectat această dorinţa. La un moment dat, în 2001, ea a luat un job în alt oraş şi aşa relaţia noastră s-a cam răcit. Ne vizitam, vorbeam la telefon, ne scriam. Mereu, îmi spunea că mă iubeşte, că nu poate să stea fără mine. Nu mi-a spus niciodată că ar mai avea o relaţie.

Căsătoria

Prin 2003, şansa a surâs şi pentru mine. Am fost transferat cu serviciul în oraşul în care ea lucra şi locuia din 2001. Bucurie de nedescris. Mutaţi împreună, în primele câteva zile, ea era foarte, foarte suparată, foarte închisă în ea, evita să fie în preajma mea, încerca să găsească motive să nu dormim împreună: ba că are un stomac suparat, bă că nu are somn şi ar vrea să se uite la tv. Menţionez că în aceste prime zile nu am făcut decât să ne sărutăm şi să ne mângâiem. Ştiam că era virgină.
Într-una din seri nu a mai rezistat şi mi-a mărturisit că nu mai este virgină şi că şi-a început viaţa sexuală în urmă cu doi ani (2001), cu un coleg de serviciu, căsătorit, cu copii. Plânsete, rugăminţi de iertare, bla, bla, bla. O iubeam prea mult să mai fac ceva aşa că în 2004 ne-am căsătorit.

Sexul în anii de căsnicie

De-a lungul anilor, soţia mea nu s-a schimbat deloc, aceeaşi femeie timidă, repulsivă la orice altă formă de sex (anal, oral). Am avut multe încercări de a o face, să încercăm şi altceva, fiecare încercare sfârşind prin certuri şi replici de genul „auzi, eu nu sunt curvă să fac aşa ceva. Eu nu fac aşa ceva. Daca vrei altceva, du-te la altele! Eu nu am făcut aşa ceva şi nici nu o să fac niciodată!”
Prin 2007, întâmplător, printr-un complex de împrejurări am aflat că acel coleg de serviciu nu a fost singurul în cei doi ani cât eu am fost departe de ea, ea mai având alţi 5 parteneri sexuali. Aceleaşi lacrimi, aceleaşi implorări ca atunci când mi-a spus că nu mai este virgină. Am trecut şi asta cu vederea.

Căderea în păcat

În 2008, datorită vietii sexuale deficitare, limitate, monotone, am optat pentru o extrarelatie. Femeia respectivă mi-a dat totul, începusem să ţin la ea, ea era singură. Eu i-am ascuns că sunt căsătorit. La un moment dat, după vreo 3 luni cu tipa respectivă – amanta, chiar începusem să o iubesc. Era o adevarată femeie, ştia cum să mă facă să mă simt bine, ştia ce vrea, ştia să comunice în pat. În societate, era foarte respectată, având o poziţie de conducere într-o companie. Şi ea începuse să mă iubească, îi spusesem că sunt căsătorit şi ca sunt în dilema. Înclinam foarte, foarte mult să divorţez. Mă afişam cu ea pe la prieteni, pe la întruniri private, până într-o dimineaţă când am fost luaţi prin surprindere de soţia mea, care a venit mai devreme din delegaţie, la o ora destul de matinală – 06.30. Am fost prins în flagrant. Circ mare, certuri, cuvinte grele. Întrebat de ce am facut asta, i-am spus adevarul, că am apelat la soluţia asta, pentru că nu am primit de la ea şi că tocmai ea spusese că nu este o curvă care să facă sex oral şi anal. Tipa cealaltă a fost tare şocată de incident şi nu a mai dorit să continue cu mine, cu toate că în situaţia dată eram în stare să divorţez. Anii au trecut, aceeaşi monotonie în viaţa sexuală, numai sex normal de joasă factură şi ăla din joi în paşte.

Intervine sexul buclucaş

Săptămânile trecute, soţia a primit un e-mail de la o „instituţie”. E-mail-ul îi cerea să completeze un formular cu privire la viaţa ei sexuală. Nu era ceva suspect, ea fiind în legatură cu o clinică de fertilizare în vitro. A completat formularul. Nimic nou pentru mine în acel formular. Totul aşa cum ştiam eu. Răspuns NU la sex anal, sex oral, sex cu mai mulţi parteneri în acelaşi timp. Surpriza a fost a doua zi. Un alt e-mail de la aceeaşi „instituţie”, de data asta cu ameninţări de genul că „dacă nu îmi dai poze cu sânii tăi şi cu p@@@a ta în care să ai două degete băgate, trimit un filmuleţ soţului tău în care îi arăt cum ai făcut sex oral şi anal cu mine”. În prima instanţă, nu mi-a arătat nimic, eu am intrat din greşeală pe e-mail-ul ei şi am găsit asta în „trash”. Pentru câteva ore nu am făcut nimic. La un moment dat, ea a venit la mine şi mi-a spus că dacă primesc vreun e-mail de la adresa respectivă să îl şterg, că sunt minciuni. Nu a vrut să îmi spună detalii. La scurt timp am primit pe e-mail-ul meu ceea ce aşteptam. Am deschis link-ul şi, într-adevar, o filmare de foarte bună calitate video şi sunet în care soţia mea, în urmă cu 10-12 ani facea sex oral şi anal cu tipul căsătorit. Şocant!! Nu aţi vrea să fiţi în poziţia mea. I-am spus că din greşeala am deschis şi că am văzut totul. Plânsete, chiote, jurăminte, promisiuni, rugăminţi. Greu de tot de acceptat că timp de 10 ani ai fost minţit. În final am acceptat întâmplarea. În seara aceea am avut sex total cu ea. Mirare, uimire. De-a lungul timpului am avut parte de sex oral şi sex anal de la mai multe femei. După seara în care am făcut sex total cu soţia, pot spune că restul femeilor sunt „la gradiniţă” în ceea ce priveşte experienţa, în comparaţie cu soţia mea. O iubesc foarte, foarte mult. Psihicul meu era la pământ. Mai mult, a doua zi, am mai primit un alt e-mail. Încă un filmuleţ în care soţia mea era cu tipul căsătorit şi cu încă un prieten de-al lui, făcând sex. Devastant pentru mine. Nu era vorba de trucuri cinematografice, soţia a recunoscut totul. Justificarea ei a fost că i-a fost ruşine să îmi spună.

Ce e de făcut?

Ce ar trebui să fac în situaţia asta? Voi ce aţi face dacă aţi fi în situaţia mea? Am nevoie de sfaturi, vă rog. M-ar ajuta mult experienţe similare şi modul în care s-a rezolvat totul. Vă multumesc mult pentru răbdarea de a citi post-ul meu şi orice părere e binevenită.”

Varianta scurtă şi cronologică a poveştii – redată tot de autor.

„Spre a fi cât mai clar pentru toată lumea şi pentru a evita orice altă discuţie în contradictoriu voi face urmatoarele precizări:
1. Am întalnit-o în 1997 – virgină
2. 1997 – 2001 – relaţie de prietenie. Nimic în afară de săruturi mângâieri. Ea, tot virgină.
3. 2001 – 2003- perioada în care am avut o relaţie la distanţă cu ea. Scrisori, vizite (mai rar), săruturi, mângâieri. Ea, virgină aşa cum susţinea. În realitate, ea îşi începuse viaţa sexuală în 2001, cu un coleg de serviciu căsătorit şi cu copii. În anii ce au urmat (până în 2003) ea a mai avut relaţii sexuale cu încă 5 bărbăţi.
4. 2003 – ne-am mutat împreună. Ea mi-a mărturisit că nu mai e virgină, „uitând” să spună că a făcut şi sex oral şi anal cu altul/alţii.
5. 2004 – căsătorie
6. 2004 – 2008 – mariaj în care s-a instalat monotonia. Eu ştiam că ea a făcut numai sex normal cu 6 bărbaţi înaintea mea. Încercări din partea mea să extind orizonturile sexuale. Refuz total din partea ei.

7. 2008 – intru într-o relaţie extraconjugala, plictisit de ceea ce aveam acasă. Tipa, foarte deschisă, îmi oferă tot ce aveam nevoie. Mai mult, la un moment dat apar şi sentimente în această relaţie. După câteva luni, suntem „prinşi”. Îi explic soţiei că am făcut pasul ăsta pentru că ea nu mi-a oferit ceea ce îmi doream în ciuda încercărilor ei. Relaţia extraconjugala se destramă. Rămân cu soţia.
8. 2013 – printr-un complex de împrejurări, intru în posesia unor filmuleţe făcute prin 2002 în care soţia mea performa, făcând sex oral (un filmuleţ de vreo 10 minute cu deep throat) şi anal cu primul ei partener sexual şi un altul în care făcea cu doi tipi.
Pusă în faţa probelor recunoaşte şi regretă. Spune că a făcut o singură data sex oral. Cere iertare. Îmi aplică şi mie acelaşi „tratament”. Acest lucru, „tratamentul” s-a întâmplat o singură dată cu mine, dar prin prisma experienţelor mele pot spune că le dădea clasă tuturor celor cu care eu am făcut sex oral şi anal. De atunci totul a reintrat în rutină. Rar face oral şi mai rar anal. Când face, le face mecanic. ”

Întrebări 🙂

Pot fi multe, dar în final toate se rezumă la acelaşi lucru ce să facă clientul (amicul) nostru:

– să divorţeze şi să-şi refacă viaţa sau să rămână alaturi de iubirea lui?

O altă întrebare la care puteţi răspunde este:

– într-o situaţie similară cum aşţi reacţiona?

Povestea am găsit-o aici.

4 de pareri despre “Când sexul bate filmul – studiu de caz

 1. Daca mariajul nu inseamna doar sex, atunci cred ca relatia s-ar putea repara cumva. Dar bineinteles, trebuie comunicare (ceea ce inteleg ca din partea ei ar fi greu de obtinut). Deci in locul lui, daca ma leaga de persoana asta mai mult decat patul, daca ne-am construit un viitor impreuna si pe celelalte planuri ne intelegem… i-as mai oferi o sansa.

  • Probabil ei ii convine situatia. Si iarasi cred – din spusele lui – ca el ar vrea sa continue relatia, dar cumva si pe undeva (pe buna dreptate) sta in fata oglinzii si isi masoara frumoasele coarne. 🙂
   Faptul ca o iubeste si ca nu e numai sex in relatie este dat de ~iertarea~ si ~circumstantele~ pe care i le-a acordat in cei peste 11 ani. Cumva, prin atitudinea ei, l-a impins catre altele. El a experimentat a capatat experienta si apoi a putut face comparatie cu ~performantele~ sotiei – ~restul femeilor sunt la gradinita~. Cineva constrans sa faca o fapta nu se poate bucura de placere, decat daca e un pic ~bolnav~.
   Intrebarea care e ca un fir in toata povestea asta este: de ce cu altii a facut si cu el nu a vrut?

   • Da, asta ma intreb si eu. A ajuns ea cumva la concluzia ca sexul mai ‘creativ’ ar fi injositor si s-a hotarat sa para „doamna” in ochii sotului? Adica fix in ochii celui caruia ar fi trebuit sa fie dezghetata in privinta asta, mai ales ca urmeaza sa-si petreaca viata impreuna? Mi se pare ca s-a condamnat singura la o viata plictisitoare…

    • Pot fi trei situaţii:
     1. A adoptat o imagine faţă de soţ – cea de fată cuminte şi devreme acasă – pe care a internalizat-o într-o aşa mare măsură, încât chiar pusă în faţa faptului împlinit nu poate să-şi iasă din rol.
     2. A fost constrânsă să facă sex oral şi anal, ceea ce i-a produs traume, iar orice trimitere la aceste tipuri de sex redeschide răni vechi şi-i provoacă repulsie. Totuşi nu cred, pentru că răspunsul îl dă chiar el: ~dădea clasă tuturor celor cu care eu am făcut sex oral şi anal~. Nu poţi să dai clasă în ceva fără să stăpâneşti acel ceva.
     3. Face sex oral şi anal cu amantul şi nu simte nevoia să facă cu soţul (îl ţine doar pentru nume, poziţie socială, bani, etc). Practic ei nu-şi refuză această plăcere, i-o refuză soţului îl pedepseşte astfel. Cine ştie ce e în mintea ei şi pe cine pedepseşte ea de fapt – în mod inconştient.

Lasa un comentariu

Social Media
Ascunde