Cum a fost prima dată…

Buna ziua.

Se spune că ”niciodată nu-i ca prima dată”. Sunt psiholog clinician și desfășor un studiu despre ”prima experiență sexuală” la români (femei si bărbați). Studiul se adresează tuturor persoanelor indiferent de vârstă, sex, rasă, singura condiție care trebuie îndeplinită este începerea într-un fel sau altul a vieții sexuale.

Sămânța acestui studiu a plecat de la răspunsul unei doamne la un alt chestionar de-al meu, ale cărui rezultate sunt publicate în cartea ”Fantezii și comportamente sexuale la români”. Întrebarea mea era: ”vârsta la care v-ați început viața sexuală”, iar răspunsul a venit sub forma: ”ce înseamnă, aici, „viață sexuală”? primul coit vaginal?”.

Așadar acest chestionar vă invită să vă rememorați un pic mai mult sau mai puțin viața dumneavoastră sexuală și să răspundeți la câteva întrebări legate de primele dumneavoastră experiențe sexuale. Vă rog să nu vă limitați descrierea la o frază, lăsați să iasă la suprafață toate amintirile legate de subiectul întrebării și scrieți-le așa cum vă vine la îndemână.

Campurile obligatorii sunt marcate cu ***

Anonimatul este garantat.

Va multumesc!

***

BarbatChestionar
FemeieChestionar

***

Varsta mea în ani:

***

Starea mea civilă:

(necăsătoriți dar stau împreună)

(necăsătoriți care se întâlnesc)

***

Locuiesc în mediul …

Urban
Rural

***

În județul…

***

Nivelul meu de educație este…

educatie-min

***

Profesia mea este cea de…

***

Orientarea mea sexuală este…


(atras de persoane de sex opus)

(atras de ambele sexe)

(atras de persoanele de același sex)

(lipsa atractiei fata de ambele sexe)

***

Tipuri de sex practicate

(bifați care din tipurile de sex le practicați)***

Ani de căsătorie (sau de relație în cazul concubinajului sau relației)?

***

Câți ani aveați în momentul primei experiențe sexuale?

***

Descrieți primul contact sexual – indiferent de care tip a fost: vaginal, oral, anal.

[cum s-a întâmplat, ce v-a determinat, sentimente, senzații, dacă v-a plăcut, locația, ați avut regrete după, cât de mult v-a influențat prima experiență sexuală viață sexuală în continuare, în cazul în care primul contact sexual nu a fost cel vaginal care a fost părerea partenerului – așa cum v-o aduceți aminte, vârsta la care ați avut alte tipuri de contact sexual (oral, anal), etc.]

***

Numărul de parteneri(e) pe care i-ați avut de la debutul vieții sexuale.

***

Descrieți cum a fost prima experiență sexuală de fiecare dată când ați decis să înnoiți, să practicați ceva nou, în viața dvs sexuală.

(ce v-a atras către acea practică, ce v-a determinat, sentimente, senzații, dacă v-a plăcut, dacă ați avut regrete după, dacă ați mai continuat, vârsta la care ați pus-o prima dată în practică, etc)

Descrieți prima experiență sexuală pe care ați avut-o cu un alt partener în timp ce erați căsătorit – sau într-o relație stabilă

Descrieți prima experiență sexuală pe care ați avut-o cu un alt partener în timp ce erați căsătorit – sau într-o relație stabilă (vârsta la care s-a întâmplat, cum l-ați cunoscut, cum s-a întâmplat, ce v-a determinat, s-au împlinit așteptările, sentimente, senzații, v-a plăcut, ați avut regrete după, ați mai continuat cu el/ea sau cu alți parteneri, etc)

Acest camp nu este obligatoriu, din cauza sensibilității subiectului. Vă reamintim totuși că aninomatul este garantat și cauza nobilă.”

Bravo ! Aproape ai terminat !

Adresa ta de e-mail:

Cei care doresc sa fie contactați pentru studii ulterioare legate de sexualitate sau vor să ofere detalii suplimentare în legătură cu acest chestionar sunt rugați sa lase o adresa de e-mail validă pentru a putea fi contactați.

Nu sunteți obligat sa ne lăsați adresa de e-mail

De unde ați aflat despre chestionar?