fantezii-erotice-si-sexuale-la-romani

Autor: Corneliu Dănilă

In Romania, educatia sexuala reprezinta o problema !

Iata doar cateva dintre intrebarile care apar in mediul online !

♥ Fac sex cu sotia o data pe luna, e normal ?

♥ Pot ramane insarcinata daca sotul era beat cand am facut sex ?

♥ Parfumul face sanii sa creasca ?

♥ Cand te inseala sotul, sperma e subtire ?

Sa nu-ti vina sa crezi ce le trece prin cap !
fantezii-erotice-si-sexuale-la-romani

Dar aste nu e tot !

Nici psihologii/sexologii din cabinete nu au scapat prea usor !

„Am avut odată o pacientă de 20 de ani care nu ştia că dacă faci sex, rămâi gravidă… Nu avea deloc idee despre asta.”

„A trebuit să-i explic unei paciente de 27 de ani că sângerările acelea care durau circa o săptămână în fiecare lună erau normale şi de ce. Avea doi copii.”

„A trebuit să informez câţiva bărbaţi veniţi la control că prezervativul nu se trage şi peste testicule, ci numai peste glandul erect.”

„A trebuit să folosesc în timpul consultaţiei termenul p**ă, deoarece pacientul pur şi simplu nu înţelegea ce este acela un penis.”

Afla si restul intrebarilor !

Introdu adresa de email si descarca acum primul capitol al cartii complet gratuit !

Introducere sau partea nevazuta a cartii

Demersul de față face parte din categoria acelor cărți rare la care modul în care au evoluat de lastadiul de idee la cel de carte este cel puțin la fel de interesant ca și produsul final.

Totul a pornit de la o recomandare bibliografică făcută de mine studenților din anul I la Masterulde Psihologie clinică și psihoterapie. Cărțile respective – Fantasmele erotice ale bărbaților, EdituraTrei, 2006 și Fantasmele erotice ale femeilor, Editura Trei, 2008 – au fost scrise de Nancy Friday,care și-a propus să vorbească într-un format stilistic inovator despre dorințele sexuale alecontemporanilor noștri și despre modul în care ele își găsesc împlinirea sau nu. Motivul pentru careobișnuiesc să recomand lectura celor două cărți este acela că ele au avantajul de a se baza perelatările directe, presupus oneste, ale oamenilor, ceea ce îngăduie studenților să ia temperaturafenomenului din sursă directă. Inspirat de abordarea autoarei americane, Corneliu Dănilă și-apropus să realizeze o replică a acestor cercetări pe populația românească.

A fost nevoie de o perseverență ieșită din comun din partea autorului pentru a nu abandonacercetarea după toate piedicile cu care s-a confruntat. În final, ceea ce veți descoperi în această cartereprezintă prelucrarea și interpretarea datelor obținute în cursul unei perioade de aproape un an. A rezultat o cercetare exploratorie care nu e desăvârșită, dar care are meritul de a spune lucrurilor penume, cu înțelegere, toleranță și umor. Cartea se adresează și publicului de specialitate – psihologi,psihoterapueți, asistenți sociali, consilieri sau cei care se pregătesc pentru aceste identitățiprofesionale – precum și publicului larg, aflat într-o continuă căutare a cunoașterii de sine sub toate aspectele ei.

Corneliu Dănilă dovedește prin această carte că știe să navigheze cu siguranță pe o suprafațăepistemologică complexă și delicată. Concluziile sunt pertinente și deschise. Spiritul cărții neîndeamnă să înțelegem – dacă mai e cazul – că partea cea mai importantă nu este cea pe care ocitim prin rândurile care urmează, ci ceea ce scriem noi înșine după ce terminăm cu lectura acesteicărți.

Con.univ.dr. Cristina Neamțu Facultatea de Psihologie și Științe ale educației Universitatea Al.I.Cuza, Iasi

Iata ce spun si cititorii

Cartea suscita interes tocmai ca ai stiut sa impletesti cercetarea, analiza si statisticile cu introduceri haioase la capitole, cu povestioare si fapte de viata… nu e arida… si poate de-acolo mai invat si eu ceva analiza…

Raluca C.

Cumpara cartea acum, fie ca produs fizic, fie in varianta digitala.

fantezii-erotice-si-sexuale-la-romani

Produs Fizic: 50 RON

35 RON

coverfanteziisexualepdf

Produs Digital: 30 RON

20 RON