Happy ending vs vegan

happy ending vegan

Întrebarea săptămânii vine din Suedia și am găsit-o postată pe un grup de fb. Prescurtat e ca în titlu: happy ending vs vegan; în varianta originală, cu tot cu introducere și încheiere, sună cam așa:

”Minunata mea fiică (22 de ani, ştiu că am scris aceasta!) Mi-a pus o întrebare interesantă:
Poate înghiți sperma dacă e vegetariană (vegană)? Observații???”

Pentru cei care nu știu sau poate nu vor să știe 🙂 am să explic cei doi termeni.

Ce este și cu ce se mănâncă: happy ending și vegan

Vegan este sinonim cu vegetarism. În forma cea mai ”dură” aceștia nu mănâncă nici măcar mâncare gătită. Totul trebuie să fie crud, natural și negătit pe foc. Pentru mai multe informații aici.

Happy ending, o traducere literară înseamnă: final fericit. Dar pentru a explica ce înseamnă în argou ”happy ending” trebuie să mergem un pic pe la un salon de masaj erotic ca să ajungem la finalul fericit. De saloane de masaj erotic s-a auzit și se știe sau se bănuiește ce se întâmplă acolo. În mentalul colectiv este împământenită ideea că numai bărbații apelează la astfel de saloane, oare așa să fie? Ei bine după ce (pentru fericirea doamnelor voi scrie că numai bărbații merg la salon) sunt masați cu tot felul de uleiuri, după ce sunt atinși prin diferite zone 🙂 de către maseuze, cu diferite părți ale trupului lor, la bărbați are loc un transfer de sânge dintr-o anumită parte a corpului în altă parte a corpului. Această cantitate de sânge umple niște corpi cavernoși și măresc volumul obiectului de câteva ori, care obiect? I-a ghiciți… 🙂 Ei bine, tot acest frecuș și transfer de sânge dintr-o parte în alta duce și la o acumulare de tensiune sexuală în corpul bărbatului… tensiune de care acesta ar trebui să scape. Următoarea etapă nu ar trebui să se întâmple într-un salon de masaj, dar se întâmplă :), contra unui anumit stimulent maseuza îl ajută pe nefericitul, excitat, de pe masa de masaj să se elibereze de tensiunea acumulată. Cum îl ajută? Printr-un sex oral sau prin masturbare. Dacă acțiunea de finalizare se face prin sex oral, iar maseuza înghite lichidul seminal atunci avem un ”happy ending”.

Bine înțeles ”happy ending” poate avea loc mai ales în cuplu atunci când în urma unei partide de sex oral el ejaculează și partenera înghite lichidul seminal. Nu voi vorbi despre implicația religioasă a sexului oral, dar pentru cei care nu știu: în Gomora se practica sexul oral, iar în Sodoma cel anal.

Deci: happy ending sau vegan… sau amândouă, asta-i întrebarea 🙂

Bun, acum că am lămurit un pic cum stă treaba cu happy ending și vegan, să trecem la lucruri mai serioase, adică să ne batem un pic capul dacă iubitoarele de sex oral cu finalizare și vegane în același timp mai sunt sau nu vegane după ce înghit sperma partenerului.

Unii din cei care au răspuns postului au spus că nu e nici o problemă că ea înghite, pentru că sperma este a prietenului și nu a unui animal care consumă și poluează aiurea mediul. Dar, dar de unde știu eu că individul nu este un poluator nenorocit care, de exemplu, are un jeep cu motor de camion, care produce o amprentă de carbon de x ori mai mare decât o biată văcuță pe care vegana o condamnă pentru că poluează?

Alții au spus că dacă înghite atunci nu mai este o vegană adevărată. Este doar o caricatură jalnică de vegană. Dar ce te faci dacă ei îi place și de ce nu, înghițitul lichidului seminal o ajută să-și trateze depresia (sunt cercetări în acest sens care ”au demonstrat că sperma ar putea avea proprietăți antidepresive. Studiile arată că femeile ce nu foloseau prezervative, dar absorbeau sperma vaginal(cum era obiceiul printre oameni înaintea creșterii îngrijorării contactării virusului HIV sau a altor boli transmisibile sexual) se simțeau mai bine. Cercetările nu au demonstrat încă dacă acest efect poate să fie obținut din consumarea spermei rezultate din sexul oral, însă cercetătorii ipotetizează aceste beneficii.”).

Alții spun că dacă înghiți propriul lichid seminal atunci ești vegan, dar dacă-l înghiți pe al partenerului nu mai ești… păi bine și cum faci să-ți înghiți propriul lichid seminal? Îți scoți coastele și practici auto-felația? Ejaculezi în pahar și apoi savurezi un pahar de șampanie seminală la flacăra șemineului?

Totuși mai sunt și unii cu picioarele cât de cât pe pământ și spun că: ”e atât de dificil şi plictisitor să fii vegetarian, votez pentru interpretarea că lichidelor omului nu contează”.

Și eu cred că nu ar trebui să conteze, dar mintea umană e așa complexă încât poate produce multe aberații, ca și aceea prin care sexul oral nu este considerat sex (vezi cazul Clinton-Lewinski).

Voi ce credeți: mai ești vegan dacă înghiți lichidul seminal al partenerului?

Lasa un comentariu

Social Media
Ascunde