Liceenele…

pasareledeliceuCăldură mare monșer, ar spune Caragiale dacă ar trăi…

În fața mea un grup de liceene. Le ajung, trec leșinat de căldură pe lângă ele. În fierbințeala amiezii îmi ajunge la urechi o rafală de:

– Baga-mi-ași p…a-n morții mătii!

– Suge-mi-ai p…a!

Întorc capul să le văd mai bine: curățele, cochețele, nu ai zice că gurițele lor gingașe au slobozit cuvintele de mai sus!

Este o modă acum să auzi înjurăturile respective ieșind din gura unor suave doamne sau domnișoare (dacă le-ai auzi în mediu privat ar mai fi cum ar mai fi, dar nu, le auzi în ziua mare pe stradă). E un paradox aici, cum să-ți bagi ceva ce nu ai? Sau cum tu, femeie, să-i urezi unui bărbat să sugă p…a?

Cum ar suna o înjurătură similară din gura unui barbat: Lingi p..z..a! sau Baga-mi-ași în p..z..a?

Sugi p..a, sună urât. Dar oare cum ar trebui să se spună: să faci un oral, să-i săruți penisul? Unele mai sfioase spun: alupigus! Adevarul e că e aiurea oricum ai lua-o!  Multor femei le place să o facă și o fac conștiincios, inclusiv cu finalizare. Se naște o întrebare dacă le place, de ce sună așa aiurea: sugi p…a. Și nu sună aiurea numai în mintea unui barbat heterosexual, ci culmea, și în mintea multor femei. Unele dintre ele cazute-n limbă după placerea unui sex oral, de vreme ce o folosesc pentru umilirea unui barbat sau unei femei. Dar dacă femeii căreia îi spune, îi place și umblă ca nebuna după supt, ce te faci? Și până la urmă ce te faci, tu ca femeie, daca respectivul îți spune: hai vină să ți-o sug! Ce-i dai să sugă? Că nu ai nimic în chiloțel?

Baga-mi-ași p..a! Alo doamna, ce să-ți bagi dacă nu ai? Și mai ales unde să o bagi? Să o bagi în alta/altul sau să-și-o bage ele, la ele acolo, în tainicul loc? E complicat și dacă le întrebi pe stimatele doamne/domnișoare ce și unde își bagă, te alegi cu o palmă peste gura ta de nesimțit și porc misogin ce ești!

Explicația fenomenului se pierde probabil în negura timpurilor, pentru că să nu credeți că sexul oral e inventat de ieri de azi. Dar pe la 1800 toamna, doamnele și domnișoarele din acea vreme stateau și ele cu p..a-n gura, probabil mai mult ca înaintașele lor, asta de vreme ce  bunicul Freud s-a apucat să analizeze fenomenul. L-a analizat bine deoarece a ieșit din mintea lui: Complexul Electra. Freud încearca să explice în termeni științifici ce e cu fetele, penisul și cum se manifesta lipsa acestuia din pantalonii fetelor.

Complexul Electra începe atunci când fetele realizează că nu au penis la fel ca şi băieţii. Inconştient fetele cred că mama este cea care deja le-a castrat şi le blamează pentru acest lucru. Rezultatul este transferarea dorinţei şi dragostei de la mamă spre tată, în speranţa de a împărţi cu acesta din urmă penisul pe care ea l-a pierdut (și sigur are dreptate Freud pentru ca ați vazut, sper, fetițe care vor să facă pipi din picioare… ca băieții!).  Atracţia sexuală faţă de tată trebuie să se transforme în afecţiune, conform cerinţelor sociale (aici a nimerit-o).

În mare parte Freud a nimerit-o cu explicația, mai ales cu partea din urma. Totul pornește de la faptul că: femeile nu au penis.

E evident, o să spuneți. Că de aia se cheamă femeie și nu bărbat.

Da, sunt apenis.

Ce a uitat să explice sau nu a putut datorită epocii, mai puritane, în care a trait este că modul de gândire al femeilor se centrează pe penis. Singure, sunt haotice. Câte nu sunt isterice? Sau mă rog au fost. V-ați întrebat vreodată unde a disparut boala numită isterie? Boala a cărui tratament l-a facut faimos pe Freud (vezi Cazul Anna O). O să spuneți că boala a dispărut datorită dezvoltarii conștiinței omului. Ete poc sau boc sau fleoșc… Boala a dispărut datorită ridicării la un nivel superior a construcției vibratoarelor și nu în ultimul rând revoluției sexuale.

Să revenim: comportamentul unei femei nu poate fi prevăzut, pentru simplul motiv că nu au un penis, fizic. Bă, ce descoperire epocală ai facut și tu acum, vă rog nu mă acoperiți cu laude… descoperirea nu-mi aparține. Dar stați că ce e mai interesant de abia acum urmează: au în schimb o imagine a propriului penis în cap, care fluctuează.

Ei bine, femeia într-un anumit moment se va comporta în funcție de cât de mare este penisul ei psihic, penisul imaginat de ea că îl are. Iar imaginea apenisei, despre nepenisul ei este foarte fluidă. Poate fi de 10 cm acum și de 30 peste 10 minute. De aceea femeia este imprevizibilă și lipsită de logică. Din fericire, după ce se combină cu un bărbat, va adopta mărimea penisului acestuia ca fiind mărimea penisului ei.

Atenție! Dacă va avea impresia că penisul bărbatului este mult mai mic decât penisul ei mintal, va încerca să îl domine și să îl țină sub papuc.

Totuși, cei dintre dumneavoastră care sunteți mai familiarizați cu psihanaliza și cu teoriile lui Freud o să zâmbiți pe sub mustață și o să declamați: psihologia academică nu are o părere prea bună despre teoriile psihanalitice deoarece nu o poate cuantifica. Nu am să vă contrazic, dar am să vă întreb: cum ar putea, oare, niște academicieni ajunși la o vârstă, la își folosesc penisul doar pentru funcția urologică, să spună:

  • Da, femeile au penis a cărui mărime variază în funcție de situație…
  • Da, penisul femeilor intra în erecție indiferent de vârstă…

Unde mai era mândria lor de purtători de penis? Așa că a fost mai simplu: l-au excomunicat pe Freud…

Acum după această mica explicație: jumătate glumeață, jumătate psihologică parcă cele doua sintagme: “Baga-mi-ași p…a” și “Sugi p…a”  au alt înțeles atunci când ies din gura suavelor liceene sau a doamnelor și domnițelor.

După o idee de pe net… 🙂

Lasa un comentariu

Social Media
Ascunde