Stăpâna!

1969291_405437369630659_5619687011759567028_n

(fragment din cartea Fantezii şi comportamente sexuale la români)

 

 

 

 

Stăpână, Domina, Lady…

Datorită bifării de către unii respondenți la BDSM sau completării la ”altele” cu ”dominatrice, wild” am încercat să mă documentez și eventual să găsesc câțiva câțiva respondenți care să fie dispuși să ”împărtășească” din experiența lor. Deși unii dintre respondenții la chestionare care au bifat ”bdsm” au dat și adrese de e-mail pentru eventuale date suplimentare, la contactare nu au mai fost dispuși să răspundă. Dintre site-urile de ”dominatoare/stăpâne” pe care le-am vizitat unul mi-a atras atenția în mod deosebit. A fost cel în care o stăpână oferea servicii de”hipnoză erotică”. Pe moment am rămas oarecum blocat, întrebându-mă ce are ”ula cu prefectura” adică hipnoza cu erotismul. Mai dând vreo două clik-uri pe pagina respectivei am văzut că de fapt ceea ce vindea ea ca ”hipnoză erotică”nu era altceva decât ”antrenament autogen Schultz”. Dar grădina este mare…
Un alt lucru oarecum interesant găsit ca și servicii oferite de către ”dominatoare”, pe lângă celelalte tipuri de dominare, este cel de ”dominare financiară”. Adică îi dai cardul și pinul ca să te domine…:) .

11053652_1418227698478170_1202038366725909570_n

Stăpâna la telefon

Nu pot să nu vă relatez despre ”stăpâna” care mi-a răspuns la anunț. Inițial părea dispusă să vorbească, mi-a lăsat un număr de telefon și mesajul: sună-mă. Trebuie să recunosc că a trebuit să-mi fac curaj aproape două săptămâni ca să o sun. Într-un final îmi iau inima în dinţi și sun. Îmi răspunde o doamnă destul de agreabilă în voce, care mă întreabă ce doresc. Încep să-i explic cum ”moare căprioara” în cercetare, iar ”stăpâna” începe să se dezlănțuie (voi reproduce discuția din memorie și trebuie să mai știți ca ce scriu eu în câteva rânduri a fost o conversație de 15-20 de minute):
– Cine ești tu mă, ca să te ajut? De ce să te ajut?
– Păi, pentru o cercetare… ştiţi v-am scris un email şi mi-aţi zis să sun…
– Ce cercetare… dar unde ai fost tu când eu am avut nevoie de ajutor? Unde ai fost?
– Nu am știut că aveți nevoie de ajutor…
– Da… nimeni nu știe prin ce am trecut eu…
– ….
– Și vezi că eu nu sunt ca altele, care-ți iau cardul și pinul și te lasă-n curu` gol… eu sunt serioasă… sunt mulți neserioși în această comunitate bdsm…
Și ”stăpâna” continua să ”biciuiască”verbal. Mă făcusem mic în scaun și rafalele de reproșuri curgeau și simțeam un bici imaginar care-mi mângâia spatele… Și continuă:
– Mă sună unul să-l pedepsesc că și-a băgat o ceapă-n fund… auzi domnule să-și bage o ceapă în fund… tu ce-ai fi făcut?
– Păi… l-ași fi întrebat dacă este ceapă verde sau uscată, și dacă e uscată de care este albă sau roșie…
– Mă sună unul de la Suceava să-mi ceară să-l pedepsesc că s-a culcat cu fiică-sa… dar ce sunt eu aici… unde ești domnule când mă sună toți aştia… unde ești?
Eram în continuare mic în scaun ascultându-i problemele, reproșurile, lamentările, iar printre ele reușesc să strecor o întrebare:
– Cât e ședința la dumneavoastră?
– Cum cât? 300 dacă e fără legare…
– Și dacă e cu legare? Cum fac să mă programez?
– 100 euro că durează… mă suni cu câteva zile înainte…
– Dacă vin într-o ședință acceptați să vorbiți cu mine?
– Nu știu, să vedem…
– Bine, vă mulțumesc pentru timpul acordat…
– La revedere și ai grijă de tine!!!
Clik. Clik…

11230653_1448909858743287_7449985434390980814_n

Stăpâna şi rolul ei

Convorbirea telefonică se încheiase. Am conștientizat imediat că am fost ”paratrăsnetul”prin care ”stăpâna” respectivă s-a descărcat. După câteva zile judecând la rece toată întâmplarea și analizând-o cu doamna profesoară am realizat modul ”automat” în care ”stăpâna” și-a intrat în rol, în rolul de STĂPÂNĂ. Rol care presupune să domine verbal, și numai, pe cei care apelează la serviciile ei. A crezut, probabil, că sunt un doritor de servicii. Ieșirea din rolul de STĂPÂNĂ a fost imediat și s-a declanșat la momentul întrebării: dacă acceptă ședința cu mine și chiar am fost uimit de tonul care l-a folosit când mi-a spus: ”la revedere și ai grijă de tine”, nu mai era unul care punea în evidență relația stăpân-sclav ci era unul de mamă care are grijă de copilul ei. Nu pot să nu remarc și rolul oarecum benefic/ terapeutic pe care-l au acești ”stăpâni”pentru ”sclavii” lor. Pedepsele primite de ”sclavi” pentru diverse fapte ”rele” duc la scăderea sentimentului de vină în aceștia și le permite funcționarea aproape normală, anumite perioade de timp – vezi cazul domnului care-și punea în practică fantezia cu ceapa sau al celui care făcea sex cu fiica.
Faptul că am fost folosit ca și paratrăsnet de către”stăpâna” în cauză mă face să trag concluzia că inclusiv acești ”stăpâni”, care”rezolvă” persoane care nu vor să vină la psiholog/ psihoterapeut, au nevoie de un psihoterapeut, se încarcă cu prea multe situații și probleme care nu sunt ale lor. Sau, cine ştie, poate fiecare din aceste Stăpâne şi Stăpâni îşi au la rândul lor proprii Stăpâni/Stăpâne?

Lasa un comentariu

Social Media
Ascunde