Un pic mai mult WOW în viața cotidiană…

wow

Prin magazinele și siteul lor Oliver și Eva își propun să aducă ”un pic de mai mult WOW în viața cotidiană” a celor care le sunt clienți. Dacă reușesc sau nu asta se poate vedea și măsura în cifra lor de afaceri. Cu ce este afacerea lor? Este o afacere cu și despre jucării sexuale… wow… 🙂 adică un sex-shop…

De curând cei doi antreprenori s-au gândit să-și diversifice oferta de produse prin introducerea unei pagini în care produsele să fie descrise după o testare. Probabil vă gândiți cum pot fi descrise aceste produse în afară de clasicul: din latex sau cauciuc sau plastic… imită… are sau nu are baterii… biciul este de piele sau din imitație de piele. Sincer nu prea știu cum sunt descrise pentru că nu am văzut chestionarul. Dar nu aceasta mi-a atras atenția la anunțul respectiv.

Primul mare WOW…

Din câte m-am prins eu, în lunile de când bântui prin această minunată țară numită Suedia, este obligatoriu ca toate joburile disponibile să se publice pe siteul forțelor de muncă. Acest site este vizibil la nivel național și probabil nepublicarea aici atrage amenzi usturătoare. Apoi de pe siteul lor anunțurile pot fi preluate de alte agenții sau siteuri de locuri de muncă. Ei bine, WOW, Oliver și Eva respectând legislația au pus anunțul pe siteul de la Arbets. Titlul jobului era:  TESTARE AV SEXLEKSAKER SÖKES adică  CĂUTĂM TESTER DE JUCĂRII EROTICE.

Câteva spicuiri din anunțul postat, pentru câteva wow-uri mai mici:

Loc de muncă de vară. Experiența anterioară în plăcere este un avantaj, dar nu o cerință. Sunteți orientat spre rezultate, responsabil, aveți răbdare și o pasiune pentru tehnica din domeniul bucuriei (plăcerii). Unele aptitudini tehnice sunt necesare deoarece unele dintre produsele noastre pot fi utilizate cu un „smartphone”. (wow – stai cu phonul în mână și comanzi jucăria?)

Ca un tester de jucării sexuale veți evalua noile noastre produse. Noi nu folosim șabloane standardizate, dar ne-ar plăcea să vină cu propuneri pentru noi utilizări (wow – vibratorul model x poate fi folosit și ca făcăleț 🙂 ). Vei fi parte dintr-o echipă multinațională (wow…) de utilizatori de jucării sexuale care ajută ca experiența clientului pe site-ul nostru să fie mai bună. Trebuie să fii curios despre cum produsele noastre pot ajuta clienții finali de zi cu zi, fie că utilizarea are loc în casă, la locul de muncă sau în timpul unor jocuri. (wow… la muncă)

Sarcini – wow…

Primiți jucăriile sexuale la cel mai apropiat birou poștal (livrat în pachete discrete). Despachetați jucăriile sexuale (din pachete discrete). Testați jucăriile sexuale. Descrieți avantajele și dezavantajele produsului în Excel.

Calificări – wow…

Ai cel puțin 10 clase, studii post-secundare relevante este un avantaj (wow – poate un master în jucării sexuale este de apreciat). Vorbești și scrii în suedeză. Licența de conducere B nu este necesară (wow – țineți minte această necerință). Ai cunoștințe de bază a suitei Office, în special Excel. Ai bune abilități administrative (sîc).

Caracteristici personale – wow….

Caracteristicile importante ale acestui serviciu este să fii logic, structurat, atent și să ai răbdare, este imperativ să îndeplinești îndatoririle constant cu o înaltă calitate (wow…).

Trebuie să fii pasionat de a ajunge la o concluzie (wow…). Atitudine pozitivă pentru a afla în mod constant mai multe despre companie și despre gama noastră de produse noi.

AlteVa oferim un loc de munca variat, cu ocazii bune de a vă dezvolta. Job-ul presupune responsabilitate și provocări de o mare varietate (wow…).

SalariuCompensare pe bază de comision pe numărul de produse testate.

Admitere și aplicareCu jumătate de normă. Timpul de lucru depinde de numărul de produse noi luate în test, și timpul necesar pentru a ajunge la o opinie.

Există prin România diverse preconcepții despre cum e în Suedia, despre sexualitatea lor, despre LGBT-ul de la ei și multe altele. Unele sunt întreținute în mod artificial și se face, în buna noastră tradiție, din țânțar armăsar. Ce am remarcat (așa câteva lucruri): spre regretul unora îi informez că nu au atâtea sex-shopuri (fizice) pe s-ar aștepta ei. Ca o comparație: în Malmo există 3 sex shopuri, iar în Iași sunt tot 3. Cele două orașe au aproximativ același număr de locuitori, iar în orașul în care stau nu există nici măcar unul… așa de sămânță. Deși e liber la cupluri homosexuale, nu le-am văzut pe stradă… Deși se spune că sunt libertini totuși au scandaluri legate de cluburile de swingeri (pentru a le închide 🙂 ).

Să revin la anunț: e un semn de normalitate. Dacă sunt site-uri care comercializează diferite produse și au secțiune de review-uri, atunci un asemenea site de ce să nu aibă așa ceva?

Al doilea mare WOW..

Ei bine anunțul de mai sus a avut un așa mare interes încât în la doar o zi după publicare a avut 37.000 de accesări, iar CEO-ul firmei a declarat: ”A fost un haos complet la birou. Am primit 100 de aplicații, doar ultima oră și sună telefonul tot timpul”. Ei bine dar nu aici este al doilea mare wow… cred că era normală o asemenea reacție a potențialilor viitori angajați. Totuși nu pot să nu remarc numărul mare de solicitanți și să fac o comparație cu cei care au aplicat pentru un post de psiholog: 4. Știu am comparat mere cu pere… dar până la urmă ambele sunt fructe 🙂 .

Al doilea mare WOW vine tocmai de la Arbets, care când au văzut așa un mare interes pentru acest post, au suspendat anunțul. Da… pare oarecum bizar, dar ei au considerat că acest anunț nu trebuie să mai apară și l-au suspendat a doua zi!!!

Al treilea mare WOW…

Al treilea mare WOW vine tot de la forțele de muncă (Arbets) și este dat de modul în care au motivat suspendarea. Țineți-vă bine: „Descrierea ocupație a fost asistent de inspecție, locul nespecificat de muncă și termenul limită de aplicare de pe 31 august. În publicitate sa, compania caută pe cineva care trebuie să fie „logic, structurat, atent și răbdător”, dar ei nu impun nici o cerință pentru un permis de conducere de categoria B.”

Deci denumirea a fost: asistent inspecție  – probabil în nomenclatorul suedez de meserii nu există: tester de jucării sexuale. Locul nespecificat de muncă – of… păi logic ar fi ca locul de muncă să fie acasă, dar dacă testatorul se gândește: i-a să mă duc cu jucăria și la serviciu sau să mă duc cu ea în piață sau la film? Chiar angajatorul spune: ”ne-ar plăcea să vină cu propuneri pentru noi utilizări” și ”utilizarea are loc în casă, la locul de muncă sau în timpul unor jocuri”. Termenul limită de aplicare: 31 august – ce fel de job de vară este acesta, când începe la sfârșitul verii? Dar moțul de pe bască este (v-am spus să rețineți o necerință): cum să nu ai permis de conducere de categoria B? În mintea celor de la Arbets dacă nu ai permis de conducere nu poți fi „logic, structurat, atent și răbdător„. WOW….

Oare cei care meștereau falusuri în epoca pietrei – ca cele din fotografia de mai sus – aveau testeri? Cum se numeau aceștia? Unde era locul lor de muncă? Aveau permis de conducere a carului, echivalent cu permisul de conducere B? Erau ei logici, structurați, atenți și răbdători? Probabil nu vom afla niciodată răspunsul la aceste întrebări… sau poate le vom afla dacă se găsește vreun papirus de la forțele de muncă din acele vremuri!!!

În concluzie: nimic nu e ceea ce pare a fi… 🙂

 

 

Lasa un comentariu

Social Media
Ascunde